Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Sun-dried tomatoes; finely chopped |
2 Esslöffel | Balsamic/red vinegar |
1 Teelöffel | dijon mustard |
1 | cloves garlic minced |
1 Prise | salt |
1 Prise | pepper |
1/3 Tasse | olive oil extra virgin |
In small bowl, whisk together tomatoes, vinegar, mustard, garlic, salt and pepper; gradually whisk in oil.
Vinaigrette goes particularly well with leafy spring lettuce.
Baird: "Only The Best" Recipe by Canadian Living Test Kitchen
From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|