Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bethel Bread
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 TasseAm Multi Blend Flour
2 Esslöffelsea salt optional
2 Packungdry yeast
3 Tassewater warm
1/2 Tassehoney
2 EsslöffelAm Unrefined Vegetable Oil
2 EsslöffelApple cider vinegar (opt.)
4 TasseTo...
5 TasseAm Unbleached Flour (White or Whole Wheat)
die Zubereitung:

Combine the first three ingredients. Combine liquids and add to dry mix. Mix until creamy. Cover and set in warm place for 15 minutes. Stir in wheat flour gradually until too thick to stir. Turn dough onto floured surface and knead in more flour until dough is only slightly sticky.

Knead 5 minutes. Place in oiled bowl and let rise in warm place until doubled in size. SHape into two loaves. Place in oiled bread pans and let rise until volume increases by half. Bake at 350 F. for 45 minutes or until nicely browned. Let cool slightly. Remove from pans and let cool on rack.

Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.

Electronic format courtesy of: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: