Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | flour |
1 Tasse | Nut crumbs |
1/2 Tasse | sugar |
1/2 x ca. 450 g | (2 sticks) butter |
Combine and pack into a lasagna pan and bake at 375"F for 15 minutes.
Fillling:- 2 packages (6 serving size) instand chocolate pudding milk 1/8 tsp peppermint extract 2 packages (large) cream cheese 1/2 cup icing sugar 1/2 cup whipping cream
Make the pudding with the milk and peppermint extract. Reserve Beat the cheese with the icing sugar and whipping cream. Layer the cheese on the crust and top with a layer of the pudding.
Top with a layer of whipped cream and sprinkle with more nuts.
Crust:
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|