Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/4 Tasse | flour |
1 1/4 | Sticks Butter (Soft) |
1 1/4 Tasse | pecans chopped |
8 x ca. 30 g | Pkg. Cream Cheese (Soft) |
1 Tasse | Confectioner's Sugar |
2 | Tubs- 8 oz. Cool Whip |
3 Packung | Instant Chocolate Pudding |
4 1/4 Tasse | milk |
Preheat Oven to 375*
Chocolate Chips
First Layer: Combine flour, butter and 1 cup Pecans in a 9 x 13 pan. Bake at 375, for 20 min...........let cool.
Second Layer: Beat cream cheese and sugar together......add 10 oz. Of Cool Whip.....spread on first layer.
Third Layer: Mix 4 1/4 cups of milk with 3 pkgs of pudding....beat 2 minutes....spread on second layer.
Top Layer: Top with remaining Cool Whip.....sprinkle with the extra 1/4 cup nuts and chocolate chips.
Refrigerate this over night.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|