Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Betty Carter's Company Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 butter stick
Chicken*
1 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 DoseMushroom soup
1 Tassechicken stock
4 Esslöffelsherry
die Zubereitung:

* - 2-3 lb, cut up, or 8 chicken breasts.

Melt butter. Dust chicken with paprika, salt, and pepper. Brown chicken in 425'F. oven for 15 minutes. While chicken is baking, empty soup into saucepan. Add stock or broth and heat; add sherry. Pour sauce over browned chicken and bake at 350'F. for 40 minutes more. Serve with rice.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: