Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Betty Crocker's Beef Stroganoff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef tenderloin or sirloin steak
1/4 Tassebutter or margarine
1 DoseSliced mushrooms, drained (6 ounces)
2 DoseCondensed beef broth (bouillon)
1/3 Tasseonion Instant, minced
1/4 Tassecatsup
1 1/2 Teelöffelgarlic salt
1/3 TasseGold Medal flour
2 Tassedairy sour cream
8 x ca. 30 gnoodles medium
3 Esslöffelbutter or margarine
die Zubereitung:

Cut meat across the grain into 3/4-inch slices, then into strips 3x1/4 inch. Melt 1/4 cup butter in a large skiller. Cook and stir mushrooms in butter about 5 minutes, remove mushrooms. In same skillet, brown meat. Reserving 2/3 cup of broth, stir in remaining broth, the onion, catsup and garlic salt. Cover and simmer 15 minutes. Blend reserved broth and the flour; stir into meat. Add mushrooms; heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute. Stir in sour cream, heat through. Cook noodles as directed on package; drain. Toss with 3 tbs. Butter. Serve with stroganoff.


Anmerkungen zum Rezept: