Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Betty's Butter Cookies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButter; (No substitutes)
1 Tassesugar
1 grossIsland egg
1 Esslöffelmilk
2 3/4 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Cream butter, gradually add sugar and beat until light and fluffy. Beat in egg, milk and vanilla. Combine flour, baking powder and salt. Gradually add to creamed mixture. Chill before handling. Roll out dough to 1/8" thickness on lightly floured surface. Cut with cookie cutters, dipped in flour. Bake on an ungreased cookie sheet at 350 degrees for 8-10 minutes or until lightly browned. Cool slightly and then remove to wire racks to cool. Makes 4 dozen.


Anmerkungen zum Rezept: