Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beverly's Quiche
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(9-5/8 inch) pastry shell
1 x ca. 450 gHot ground sausage
1 Dose(4-oz) chopped mushrooms; drained
1 Esslöffelbutter
1/2 Tasseonion chopped
1/4 Tassebell pepper chopped
1 Teelöffelparsley fresh, minced
1/2 Teelöffelbasilicum dried
1 Prisegarlic powdered
1/2 Tassemayonnaise
1/2 Tassemilk
eggs
1 Esslöffelcornstarch
1 1/2 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Bake pastry shell at 425 ° for 10 minutes. Cook sausage until done in a skillet. Drain well. Melt 1 Tablespoon butter in a skillet and saut, onions and bell pepper. In a large bowl, stir cooked sausage, mushrooms, onions and bell peppers, parsley, basil and garlic powder. In a separate bowl blend mayonnaise, milk, eggs and cornstarch until smooth. Stir sausage mixture, egg mixture and cheese together. Pour into baked pastry shell. Bake at 325 ° for 50 minutes. Yield: 8 servings.

Rosie Ratley (Mrs. Richard H.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: