Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Starter |
1 Tasse | all-purpose flour |
1 | Egg lightly beaten |
1 Esslöffel | sugar |
1 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | oil |
1/8 Teelöffel | nutmeg |
1 Teelöffel | vanilla |
1/2 Teelöffel | Baking soda; (more if very sour) |
The night before making hotcakes, feed your starter.
About 15 minutes before making hotcakes, mix all ingredients except baking soda. Add warm water if batter needs to be thinned. Do not overmix; batter can be a bit lumpy. Allow batter to rest for a few minutes.
Stir in baking soda just before cooking.
Cook on a hot griddle or large skillet.
Good cooked with a few blueberries sprinkled on top immediately after pouring batter into pan.
20, 199
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|