Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Billy Bob's Texas Chili
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 450 gChili ground meat (coarse)
1 TasseChili powder (hot)
1 TasseChili powder (mild)
3/4 Tassepaprika
1/2 TasseComino (cumin)
1/4 Tassegarlic powdered
1/4 Tassesalt
1/8 Tassered chilli crushed
1 x ca. 450 gSuet
3 ca. 1 Literwater
1/4 TasseSugar (twenty min before pullin' it off the fire)
die Zubereitung:

kheacock@utmmg. Med. Uth. Tmc. Edu (Kathy Heacock)

True Texas chili has no beans and no tomato. None.

Billy Bob Barnett's World's Largest Honky-Tonk Texas Style Chili

Add fat first, then meat and seasonings to fat. Add water after it cooks 2 hrs. Cook 3 hrs total. Stir occasionally.

Now that's Texas Chili! (Although I usually throw in Shiner Bock Beer for part of that water.) This is real good with raw chopped onion on top (plus the ubiquitous saltines).

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: