Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | water hot |
1/2 Tasse | Oats |
1 1/2 Teelöffel | molasses |
1 Esslöffel | Butter or Vegetable Oil |
1/2 Teelöffel | salt |
1 1/2 Tasse | bread flour |
1 Teelöffel | dry yeast |
Soak the oats, molasses and butter in the hot water for 2 minutes. Add to the bread machine along with the other ingredients. Follow manufacturer's directions for your machine, using the cycle you'd use for white , sweet bread, light-to-medium setting, and the equivalent of 2 cups of flour. I found in the Regal Bread Machine that I had to add 2 additional tablespoons of flour to get a good dough ball.
Recipe
Per Serving: 90 calories, 3 grams protein, 16 grams carbohydrate, 1 gram fat, 15 percent calories as fat, 0.7 grams fiber, 3 milligrams cholesterol, 70 milligrams sodium. Exchanges: 1.1 bread, 0.2 fat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|