Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bird of Paradise
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(20 oz.) sliced pineapple in syrup
Whole chicken breasts, split (or 1 cut up 3 lb. fryer chicken)
2 Esslöffelbutter
1/4 Tassesherry dry
3 Esslöffelsoy sauce
2 grosscloves garlic pressed
2 EsslöffelFinely chopped crystallized ginger
1/2 Teelöffelsalt
Red bell pepper, seeded, chunked
1 1/2 Tassecelery sliced
1/2 Tassegreen onion sliced
Papaya, peeled, sliced (optional)
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Drain pineapple, reserving syrup. Brown chicken in butter; Drain.

Combine syrup with sherry, soy sauce, garlic and ginger. Pour over chicken. Cover, simmer 30 minutes, turning chicken once. Remove chicken. Add pineapple, bell pepper, celery, green onion and papaya to pan. Dissolve cornstarch in 1/2 cup water. Stir into pan. Bring to boil. When thickened, spoon over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: