Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | flour |
1/8 Teelöffel | pepper |
4 | Skinless boneless chicken breast halves |
2 Esslöffel | vegetable oil |
1 Dose | Italian style tomato soup |
1/2 Tasse | water |
1. combine flour and pepper and coat chicken lightly.
2. In a large skillet over medium-high heat brown chicken in oil, about five minutes per side.
3. Remove chicken from skillet and set aside; pour off fat.
4. In same skillet, combine soup and water. Bring to a boil, return chicken to skillet; reduce heat to low.
5. Cover; simmer for 5 minutes or until chicken is no longer pink.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|