Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | water |
1 Prise | salt |
1 x ca. 1/2 Liter | Marshmallow creme |
1/2 Tasse | Nuts or fruit |
1 Teelöffel | vanilla |
Boil sugar, water and salt until it forms a hard ball in water. Place creme in a mixing bowl and stir in hot syrup. Continue stirring until slightly stiff and will hold a peak. Fold in nuts or fruit and vanilla. Drop from a spoon onto waxed paper.
Mrs Stanley Russell (Marjorie)
Turner, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|