Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Esslöffel | butter |
2 x ca. 450 g | Sweet potatoes, peeled and coarsely chopped |
2 Tasse | water |
1 Tasse | sugar |
1 Tasse | Packed dark brown sugar |
2/3 | Unpeeled orange, sliced and seeded |
2/3 | Unpeeled lemon, sliced and seeded |
2 | Sticks cinnamon |
1 Esslöffel | vanilla |
1/2 Teelöffel | mace ground |
Put everything in a pot. Stir. Cover and cook till it comes to a high boil, about ten minutes. Stir, reduce heat, simmer 20 minutes. Uncover, stir, and cook until potatoes are tender, about 20 minutes, stirring occasionally.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|