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1 Teelöffel | oregano |
2 Esslöffel | paprika |
2 Esslöffel | Msg |
9 Esslöffel | Chili powder, light |
4 Esslöffel | cumin |
4 Esslöffel | Beef bouillon (instant, crushed) |
24 x ca. 30 g | Old Milwaukee beer |
2 Tasse | water |
4 x ca. 450 g | Extra lean chuck, chili grind |
2 x ca. 450 g | Extra lean pork, chili grind |
1 x ca. 450 g | Extra lean chuck, cut into 1/4" cubes |
2 | Large onions, finely chopped |
10 | Cloves garlic, fine chopped |
1/2 Tasse | Wesson oil or kidney suet |
1 Teelöffel | Mole (powdered), also called mole poblano |
1 Esslöffel | sugar |
1 Teelöffel | Coriander seed (from Chinese parsley, cilantro) |
1 Teelöffel | Louisiana Red Hot Sauce (Durkee's) |
8 x ca. 30 g | tomato sauce |
1 Esslöffel | Masa Harina flour |
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