Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Bags carrots;, (16oz.) |
1 gross | lemon fresh |
4 Esslöffel | butter |
1/4 Tasse | light brown sugar |
Cut each carrot crosswise in half. In 3-quart saucepan over medium heat, in 1 inch boiling, salted water, heat carrots to boiling. Cover and simmer for 20 minutes, or until tender. Drain. Meanwhile, grate 1 tablespoon lemon peel and squeeze 2 tablespoons juice from lemon. To carrots, add butter, brown sugar and lemon juice. Cook over medium heat, stirring gently, until sugar dissolves and carrots are glazed, about 5 minutes. Garnish with lemon peel. Serves 6. Typed by "Essie" Ethel R. Snyder <essie49@juno.com> Date:
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|