Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Whole-wheat pastry flour or unbleached all purpose flour |
1/4 Tasse | Carob powder |
1 Esslöffel | Instant grain beverage powder |
1/2 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | Baking soda |
1/4 Teelöffel | salt |
8 x ca. 30 g | Pitted dates |
Sift together first five ingredients. Store in an air-tight container. Store dates separately in an air-tight container or original package.
Attach these instructions: To prepare brownies, preheat oven t o 350 degrees. In a blender or food processor, blend 2 cups of vanilla soy milk and dates until almost smooth (small chunks of dates are ok). Set aside. Pour flour mixture into a mixing owl. Add date mixture, and stir well to combine. Spread evenly in a lightly oiled 9" x 13" baking pan. Bake for 20 minutes, or until middle is done. Cut into 16 brownies.
Total calories per brownie: 114 Fat: 1 gram
(lisa_pooh@delphi. Com) 2/3/96
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|