Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chanterelles in Pasilla Negro Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh chanterelles
Onion chopped
Cloves garlic chopped
Pasilla Negro chiles; soaked in hot water for 20 minutes
1 TeelöffelNew Mexico powder
1/2 Teelöffelcumin
3/4 Tassewater
2 Esslöffeltomato paste
1/2 Esslöffelolive oil
1/2 Lemon juice
die Zubereitung:

In a blender combine the garlic, chiles, powder, cumin, water and tomato paste to make a smoth sauce. Set aside. Saute the onions and mushrooms in olive oil for 7 minutes then reduce the heat and add the puree. Simmer for 15-20 minutes. Turn off the heat and squeeze one half of a lemon over the mushrooms mixture.

Chile-Heads Digest V3 #095

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: