Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chantilly Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole potatoes -- quartered
3 EsslöffelMargarine -- or less
1/2 TasseFat-free plain yogurt
1/4 Tasseparmesan grated
1/8 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Preheat oven at 475. Prepare a 1 1/2 quart baking dish with cooking spray. Boil potatoes until tender. Mash with margarine and 1/4 cup yogurt. Season with salt and pepper. Whip the remaining 1/4 cup yogurt until stiff. Spread mashed potatoes in a baking dish. Sprinkle with grated Parmesan cheese. Bake until the cheese melts and the top is golden brown, about 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: