Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Charbroiled Swordfish with Citrus Salsa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5-oz swordfish steaks (cente
Ruby red grapefruit; peeled
Oranges; peeled & sectioned
Limes; peeled & sectioned
Lemons; peeled & sectioned
1 TasseRed, green, and yellow bell
1 mittelred onion finely diced
1 EsslöffelCilantro chopped
1 EsslöffelMint chopped
1 x ca. 30 gTequila
1 Esslöffelcorn oil
1 Prisesalt
1 Priseblack pepper
die Zubereitung:

1:00 Step One: Prepare the Citrus Salsa- Mix all ingredients except swordfish, corn oil, salt, and pepper and let marinate for a couple of hours.

Step Two: Grill the Swordfish- Season the swordfish steaks with salt and pepper to personal taste. Brush lightly with one tablespoon corn oil. Grill.

Step Three: Spoon the Citrus Salsa over the charbroiled swordfish steaks. Garnish with mint sprigs. Serve with saffron rice, fresh asparagus, and baby carrots.


Anmerkungen zum Rezept: