Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Charlotte of Asian Ratatouille (Hl)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Zucchini; (brunoise)
Yellow squash; (brunoise)
Eggplant; (brunoise)
Red and green pepper; (brunoise)
1/4 Teelöffelginger
1/4 Teelöffelgarlic
1 Teelöffelsoy sauce
1 Teelöffeloyster sauce
Piecees asparagus; (up to 9)
Sprig chive
die Zubereitung:

Saute vegetables with ginger and garlic until crisp. Add soy sauce and oyster sauce.

Place ring mold in center of plate. Cut asparagus in half lengthwise and mold to the insides of ring mold. Add Asian Ratatouille. Tie with chives.

Recipe courtesy of Chef Mark Tsuchiyama, Sheraton Maui


Anmerkungen zum Rezept: