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Chaurice (4) (Creole Pork Sausage Making)
Zutaten für 7  Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 450 gpork fresh
2 grossonions chopped
Cloves garlic crushed
2 Esslöffelsalt
2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1 TeelöffelCrushed chili pepper
1/2 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelcayenne pepper
Sprigs parsley, chopped
1/2 Teelöffelallspice
1/4 TeelöffelPowdered bay leaf
Yd sausage casing
die Zubereitung:

Grind the pork using the coarse knife of a meat grinder. Add the onions and the garlic and regrind. Add the seasonings and mix thoroughly.

Remove the cutting blades from the grinder and attach the sausage stuffer. Attach casing as in basic sausage recipe. Refeed the mixture into grinder and through the sausage stuffer.

[-=Pam=-]


Anmerkungen zum Rezept: