Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chcolate Caramel Bars
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14oz caramels
2/3 TasseEvaporated milk; skim
18 oz. swiss chocolate cake
3/4 TasseButter melted
1 TasseNuts
1 Tassechocolate chips
die Zubereitung:

milk. Keep warm. Combine cake mix, melted butter and remaining 1/3 c. Evaporated milk. Beat at medium speed 2 minutes. Spread 1/2 of batter in 9 x 13 pan. Bake 350 for 6 minutes. Remove from oven. Cool 2 minutes. Spread caramel mixture over baked layer. Sprinkle with chocolate chips. In remaining batter stir in nuts. Drop by spoonfuls over all. Bake at 350 for 18 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: