Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | Cream of mushroom soup |
1/2 Teelöffel | paprika |
1/2 Teelöffel | pepper |
4 mittel | baking potatoes sliced |
1 Tasse | Shredded lofat cheddar cheese |
1. In a small bowl, combine soup, paprika, and pepper.
2. Spray a 2 qt. Baking dish with nonstick spray. Arrange potatoes in overlapping rows. Sprinkle with cheese. Spoon soup mixture over cheese.
3. Cover with foil and bake at 400F for 45 minutes. Uncover, and continue to bake 10 minutes, or until potatoes are fork tender.
Cyberealm Cookbook, Vol 1, 4/93, Cyberealm Bbs, compiled by Linda Fields.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|