Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Bisque with Walnuts
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassemilk
2 TasseHalf-and-half
8 x ca. 30 gSharp Cheddar cheese; grated
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsalt
6 Esslöffelbutter
3/4 Tasseflour
6 x ca. 30 gwhite wine dry
6 Esslöffelwalnuts chopped
die Zubereitung:

In top of a double boiler, heat milk, Half and Half and cheese until cheese is melted. Stir well. Add Worcestershire sauce and salt. In another pan, melt butter, stir in flour and cook until smooth. Stir well, add flour-butter mixture to cheese mixture and simmer 2 to 3 minutes until well blended. Add wine, simmer 10 minutes. Pour into serving bowls and sprinkle 1 Tablespoon of walnuts over each serving. Yield: 6 servings.

Robert M. Eubanks

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: