Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Cheese Muffins
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasseflour Self-rising
6 EsslöffelCold butter, ; cut into bits
3/4 x ca. 450 gExtra sharp Cheddar cheese, ; coarsely grated
1 1/2 Tassemilk
die Zubereitung:

Preheat oven to 425 degrees. Spray mini-muffin tins with non-stick cooking oil. Place the flour in a bowl and cut in the butter. Stir in the Cheddar cheese and add enough milk to make a sticky dough. At this time, the dough may be refrigerated, covered. Bring to room temperature. Spoon dough into tins. Bake in the middle of the oven 10 to 15 minutes, until pale golden brown. Remove the muffins from tins and cool on a rack. The muffins may be frozen in a plastic bag


Anmerkungen zum Rezept: