Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Chili Cheesecake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 EsslöffelButter (for pan)
1/4 TasseFine breadcrumbs, toasted
1/4 TasseFinely grated ched. cheese
6 x ca. 30 gHam thinly sliced
1 1/2 x ca. 450 gcream cheese
3/4 x ca. 450 gSharp cheddar, grated
1 Tassecottage cheese
3/4 Tassegreen onion chopped
eggs
3 EsslöffelJalapeno pepper*
2 Esslöffelmilk
cloves garlic halved
die Zubereitung:

*seeded and finely chopped Preheat oven to 325. Butter 9" springform pan. Mix breadcrumbs and 1/4 cup cheddar. Sprinkle mixture into pan, turning to coat. Refrigerate. Dice about half of ham; reserve remaining slices. Mix diced ham with remaining ingredients in blender or processor until smooth. Pour slightly more than half of filling into prepared pan. Top with reserved ham slices in even layer. Cover with remaining filling. Set pan on baking sheet. Bake 1 1/4 hours. Turn oven off and cool cheesecake about 1 hour with door ajar. Transfer cheesecake to rack. Remove sides of pan. Cool to room temperature before serving. (Bon Appetit, July 1983)


Anmerkungen zum Rezept: