Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Ham Chowder
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
2 TasseCubed peeled potatoes
1/2 Tassecarrots sliced
1/2 Tassecelery sliced
1/4 Tasseonion chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tassebutter or margarine
1/4 Tasseall-purpose flour
2 Tassemilk
2 TasseShredded sharp cheddar cheese (8 oz.)
1 DoseWhole kernal corn, drained (16 oz.)
1 1/2 TasseCubed fully cooked ham
die Zubereitung:

In a large saucepan, bring the water, potatoes, carrots, celery, onion, salt and pepper to a boil. Reduce heat; cover and simmer for 8-10 minutes or until vegetables are just tender. Remove from the heat; do not drain. Meanwhile, in a medium saucepan, melt the butter. Blend in flour. Add the milk all at once; cook and stir until thickened and bubbly. Add cheese and stir until melted. Stir into the undrained vegetables, return large saucepan to the heat. Add corn and ham; heat through, stirring occasionally.


Anmerkungen zum Rezept: