Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | Medium shell macaroni |
2 Tasse | Cubed cheddar cheese |
1 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | green pepper chopped |
1/4 Tasse | onion chopped |
1 Tasse | dairy sour cream |
1 Tasse | Mayonnaise or salad dressing |
1/4 Tasse | milk |
1/2 Tasse | Sweet pickle relish |
4 Teelöffel | vinegar |
1 1/2 Teelöffel | mustard prepared |
3/4 Teelöffel | salt |
In a large kettle cook macaroni in a large amount of boiling salted water until tender; drain. Cool to room temperature. Toss with cheese, celery, green pepper and onion.
Combine sour cream, mayonnaise or salad dressing, and milk; stir in relish, vinegar, mustard and salt. Toss with macaroni mixture.
Cover and chill for several hours.
Serve in a lettuce lined bowl. Garnish with green pepper rings if desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|