Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Squash Bake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Tassezucchini thinly sliced
egg yolks lightly beaten
1 Tassesour cream
2 Esslöffelflour
Egg whites; beaten stiff
1 1/2 Tassecheddar shredded
6 ScheibeBacon; cooked crisp
1 Esslöffelbutter
1/4 Tassebread crumbs fine, dried
die Zubereitung:

Steam squash until crisp-tender. Sprinkle with a little salt if desired. Combine egg yolks, sour cream, and flour. Fold in egg whites. Place half of squash in 12 x 7 x 2 inch greased baking dish. Top with half of egg mixture. Sprinkle with cheese and all of bacon. Add second layer of squash , egg mixture, and cheese. Melt butter and stir in bread crumbs. Sprinkle over top of casserole. Bake at 350 degrees F for 20-25 minutes.

From the <Micro Cookbook Collection of Contemporary Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: