Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Toss and Heat
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseButter/margarine; melted
4 ca. 1 LiterPopcorn; popped
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/2 TeelöffelOnion salt
2 TasseSharp Cheddar cheese*
die Zubereitung:

*Shredded Preheat oven to 325F (163 °C). Melt butter or margarine over low heat. Pour the popcorn into a large 4-inch deep baking pan. Add butter, garlic salt, onion salt, and cheese, a small amount of each at a time, and toss. Heat in the oven for 5 to 10 minutes to melt the cheese, stirring gently once or twice. Yield: Makes 4 quarts.

which says they got the recipe originally from Hunt-Wesson Foods.


Anmerkungen zum Rezept: