Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Twisters
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Dose(8-oz.) refrigerated crescent dinner rolls
6 x ca. 30 g(1 1/2 cups) finely shredded sharp cheddar cheese
1/4 Tassegreen onions chopped
egg
1 Teelöffelwater
2 TeelöffelSesame seed
1/2 TeelöffelGarlic salt with parsley blend*
die Zubereitung:

Heat oven to 375 F. Lightly grease large cookie sheet. Separate dough into 8 rectangles; firmly press perforations to seal.

In small bowl, combine cheese and onions; mix well. Spoon scant 1/4 cup cheese mixture in 1-inch strip lengthwise down center of each rectangle to within 1/4 inch of each end. Fold dough in half lengthwise to form long strip; firmly press edges to seal. Twist strip 4 or 5 times. Bring ends together to form ring; pinch to seal. Place on greased cookie sheet.

In small bowl, combine egg and water; beat well. Brush over dough. Sprinkle with sesame seed and garlic salt blend.

Bake at 375 F. for 15 to 20 minutes or until golden brown. Immediately remove from cookie sheet; cool 5 minutes on wire rack. Serve warm.

8 rolls

teaspoon garlic salt and dash of dried parsley flakes.


Anmerkungen zum Rezept: