Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Ale Pub Spread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gOld Cheddar Cheese, Grated
8 x ca. 30 gcream cheese softened
125 MilliliterAle or beer
1 Teelöffelmustard dry
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/2 TasseFinely chopped toasted pecans
1/2 TasseChopped parsley (fresh)
die Zubereitung:

Place cheeses in food processor or blender, process until smooth. (I used a combination of by hand and an electric mixer) Gradually add ale, mustard and cayenne pepper. If mixture is soft, refrigerate until firm enough to hold shape. Mould into a disc shape ( a sphere or ball!!). Combine pecans and parsley. Pat the mixture onto the ball or roll the ball in the mixture until the cheese mixture is covered completely. Place on a serving plate or board and surround with crackers or flatbreads. Slices of apple are nice with this too.

This is an easy thing to make and is very tasty.

Margaret Miller


Anmerkungen zum Rezept: