Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Dill Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseSelf-rising flour; *see note
1 Esslöffelsugar
1/4 Tassebutter or margarine
1 TasseCheddar cheese shredded
2 Teelöffeldill weed
egg
3/4 Tassemilk
die Zubereitung:

and sugar. Cut in butter until crumbly; stir in the cheese and dill. In a small bowl, beat egg and milk; pour into dry ingredients and stir just until moistened. (Batter will be very thick.) Pour into a greased 8 inch x 4 x 2 loaf pan. Bake at 350 for 35 - 40 minutes or until bread tests done. Cool in pan 10 minutes before removing. Note: As substitute to self-rising flour, place 1 T. baking powder and 1 t. Salt in a measuring cup. Add enough flour to equal 2 cups.


Anmerkungen zum Rezept: