Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Filled Beef Rolls
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
1/4 Tassebreadcrumbs dry
2 EsslöffelBarbecue sauce
Egg; Lg
1/2 Teelöffelsalt
Filling
1 TasseCheddar sharp, shredded
1/4 Tassebreadcrumbs dry
1/4 Tassegreen pepper chopped
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Combine the meat, bread crumbs, barbecue sauce, egg and salt, blending well. Pat the meat mixture into a 14 X 8-inch rectangle on foil or waxed paper. Combine the cheddar cheese, bread crumbs, green pepper and water and pat the cheese mixture over the meat mixture. Roll up roll fashion, starting at the narrow end. Chill for several hours or overnight. Slice into 6 servings and bake in a shallow casserole in a preheated 350 degree F. oven for 25 to 30 minutes. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: