Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Onion Corn Muffins
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Tasseyellow cornmeal
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassecheddar cheese shredded
1/2 Tasseonion minced
1 1/2 Tassemilk
1/4 Tassebutter melted
Eggs lightly beaten
die Zubereitung:

1. Heat oven to 350 degrees. Lightly grease muffin tins. Mix flour, cornmeal, baking powder, sugar and salt in large bowl. Add cheese and onion; mix well. Add milk, melted butter and eggs; stir just until dry ingredients are moistened. Do not overmix.

2. Spoon into prepared muffin tins, filling two-thirds full. Bake until puffed and golden, 30 to 40 minutes. Cool on wire rack.

rec. Food. Cooking


Anmerkungen zum Rezept: