Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheeese Souffle
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseCheddar cheese grated
2 Esslöffelbutter
3 Esslöffelflour
1/2 Tassemilk evaporated
eggs
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Make a cream sauce by melting butter, stirring in flour and adding milk slowly, while simmering. Add cheese, well beaten egg yolks and salt. Cook until Cheese melts and mixture is smooth. Cook before folding in stiffly beaten egg whites. Pour into a 1 qt. Souffle dish. Bake in moderate oven (350) for 25 minutes.

Charleston, Wv 1969

billspa@icanect. Net


Anmerkungen zum Rezept: