Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheery Cherry Bread
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseflour
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
eggs
3/4 Tassesugar
6 x ca. 30 gMaraschino cherries
3/4 TassePecans; coarsely chop
die Zubereitung:

Drain cherries, s reserving 1/3 c syrup, and cut cherries in pieces (about 1/2 c). Mix flour, baking powder and salt. Beat eggs and sugar together until thick and piled softly. Alternately add dry ingredients and the 1/3 c cherry syrup to egg mixture, mixing until well-blended after each addition. Mix in cherries and pecans. Turn into well greased and floured cooker bake pan or 2 lb. Coffee can. Cover bake pan with lid or if using coffee can, cover with 6 layers paper towels. Set in crock pot. Cover and cook on high 2 - 3 hours. Remove bake pan and cool 10 minutes before removing from pan. From "Culinary Arts Institute Crockery Cooking"


Anmerkungen zum Rezept: