Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Jar (6 ounces) red maraschino cherries |
2 1/2 Tasse | all-purpose flour |
1 Tasse | sugar |
4 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
2 | eggs |
2/3 Tasse | milk |
1/3 Tasse | butter or margarine, melted |
1 | Jar (8 ounces) green maraschino cherries, drained and cut up |
1/2 Tasse | pecans chopped |
1 Esslöffel | orange peel grated |
Drain red cherries, reserving liquid; add water, if needed, to liquid to equal 1/3 cup. Cut up cherries; set cherries and liquid aside. In a large bowl, combine flour, sugar, baking powder and salt. In a small bowl, lightly beat eggs. Add milk, butter and cherry liquid; stir into dry ingredients just until combined. Fold in red and green cherries, pecans and orange peel. Pour into a greased 9x5 loaf pan. Bake at 350 for 1 hour or until bread tests done. Yields: 1 loaf
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|