Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheescake Pancakes with Berry-Lemon Syrup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cheescake Pancakes
2 TasseComplete Buttermilk pancake and waffle mix
1 1/4 Tassewater
1 TasseSmall curd cottage chees
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelvanilla extract
Berry-Lemon Syrup
1 TasseSyrup
1 TasseRasberries, blueberries, slice strawberries or combination
1/2 TeelöffelShredded lemon peel (opt
die Zubereitung:

Pancakes: Preheat griddle. Combine ingredienst in a medium bowl; stir well until blended. Pour batter by 1/4 cupfuls ont hot, well-greased griddle. Turn pancakes when tops are covered with bubbles and edges look dry. Turn only once. Berry-Lemon Syrup: Combine syrup ingredients in small suacepan; heat through, stirring occasionaly. Per serving (using fresh rasberries): 214 calories, 0.3 g. Protein, 0.2 g. Carbohydrate, 2.3 g. Fiber, 8 mg. Sodium. No cholosetorol.

(From 1/27/93 Peoria Journal Star) posted by Bud Cloyd


Anmerkungen zum Rezept: