Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese & Green Chile Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseWhole green chiles; seeded, broken into strips
2 x ca. 450 gSharp cheddar; grated
eggs beaten
1 Dose(13-oz) evaporated milk
1 Dose(4.5-oz) evaporated milk
1 Teelöffelsalt
1/4 Tasseyellow cornmeal
3/4 (up to)
1 x ca. 450 gMozzarella grated
1 Dose(8-oz) tomato sauce
die Zubereitung:

Lightly grease a 13x9-inch baking dish. Layer green chiles & grated Cheddar cheese in dish. Add milk to beaten eggs & stir in salt & corn meal. Pour over green chiles & Cheddar. Bake at 350 for 45 minutes. Remove from oven & add mozzarella cheese & cover with tomato sauce. Bake 10 more minutes.

Rose Marie Walden

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: