Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Almond Ball
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gcream cheese softened
1 Tassecheddar cheese sharp, shredded
8 x ca. 30 gSharp cold pack cheese food; plain or with wine
1 Esslöffelonion grated
1 Tassealmonds toasted, sliced
2 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

Beat cheese, milk, onion and 3/4 cup almonds until well blended. Chill at least one hour.

Shape into a ball; wrap in waxed paper and chill several hours or overnight. Chop remaining almonds; add parsley. Roll ball in almond parsley mixture.

Rewrap cheese ball until ready for use. Remove from fridge about one hour before needed, unwrap and let come to room temperature.

Serve with assorted crackers.

<Nitro_II@classic. Msn. Com> on Nov 25, 97


Anmerkungen zum Rezept: