Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | 7-inch whole wheat pita breads |
1/2 Tasse | Part skim ricotta cheese |
2 Teelöffel | Reduced calorie oleo |
1 Teelöffel | brown sugar |
1/2 Tasse | orange juice |
1/2 Teelöffel | cinnamon |
1 gross | Apple; cored and sliced thin |
1. Preheat oven to 350 F. Split pita bread in half horizontally.
2. Place pitas on cookie sheet and bake until slightly toasted, about 5 mins.
3. Remove pitas form oven and place on serving plates. Divide cheese and spoon equally onto the 4 bread halves.
4. Meantime, melt oleo in skillet. Add sugar, juice, cinnamon, and apple slices. Cook over medium-high heat for about 5 mins, stirring occasionally, or until apples soften and sauce thickens slightly.
5. Fan apple slices on ricotta cheese, then spoon liquid evenly over apple slices.
from fat
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|