Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | cheddar cheese shredded |
1/4 Tasse | Crisp bacon; crumbled |
1/4 Tasse | Margarine softened |
2 Esslöffel | green onions chopped |
7 Scheibe | Rye bread; crusts removed |
In a small bowl, stir together all ingredients except bread. Flatten each bread slice with a rolling pin. Spread each slice with 1 1/2 Tablespoon cheese mixture.
Roll up jelly roll style. Place 4 toothpicks into each piece, then using a serrated knife, cut into 4 pices. Place on a cookie sheet.
Heat boriler, and broil for 1 1/2 to 2 1/2 minutes or until lightly browned and cheese is melted.
Serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|