Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Broccoli Soup
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gButter melted
1/2 x ca. 450 gflour
1 x ca. 4 Litermilk
3 x ca. 450 gAmerican cheese shredded
2 x ca. 450 gCheddar cheese shredded
2 x ca. 30 gChicken base; paste type
1/2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelonion powder
Hot sauce; t-t = to taste
Salt; t-t = to taste
1 x ca. 450 gBroccoli florets; lightly steamed
die Zubereitung:

Make a roux with the butter and flour.

Heat the milk and add the roux. When this is thickened add remaining

ingredients except for the broccoli. Cook to melt the cheese and cook the flour taste out. 20 min before serving add the steamed broccoli and adjust the salt to taste.

Best to cook in double boiler or in steam jacketed kettle.


Anmerkungen zum Rezept: