Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
16 x ca. 30 g | Low-fat cottage cheese |
1 Tasse | Canned kernel corn |
6 x ca. 30 g | Shredded, reduced fat cheddar cheese |
1/4 Tasse | green onions sliced |
2 Esslöffel | cilantro chopped, fresh |
1/4 Teelöffel | Mexican seasoning |
6 | Flour tortillas (6") |
1/2 Tasse | Salsa |
Pre-heat oven to 350 Grease 9 x 13 inch baking dish Mix first 6 ingredients but reserve 1/2 cup cheddar cheese Spoon about 1/2 cup of mixture down center of each tortilla Roll and arrange seam side down in baking dish Top with salsa and remaining 1/2 cup cheddar cheese Bake at 350 for 30 minutes
29 g carbohydrate, 560 mg sodium each
D.CROZIER2 [Chiang-StL] at 00:17 Est
Cookbook echo moderator at net/node 004/005
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|