Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Corn Tortillas
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gLow-fat cottage cheese
1 TasseCanned kernel corn
6 x ca. 30 gShredded, reduced fat cheddar cheese
1/4 Tassegreen onions sliced
2 Esslöffelcilantro chopped, fresh
1/4 TeelöffelMexican seasoning
Flour tortillas (6")
1/2 TasseSalsa
die Zubereitung:

Pre-heat oven to 350 Grease 9 x 13 inch baking dish Mix first 6 ingredients but reserve 1/2 cup cheddar cheese Spoon about 1/2 cup of mixture down center of each tortilla Roll and arrange seam side down in baking dish Top with salsa and remaining 1/2 cup cheddar cheese Bake at 350 for 30 minutes

29 g carbohydrate, 560 mg sodium each

D.CROZIER2 [Chiang-StL] at 00:17 Est

Cookbook echo moderator at net/node 004/005


Anmerkungen zum Rezept: