Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Onion Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter
2 grosswhite onions chopped
10 x ca. 30 gswiss cheese grated
2 Esslöffelflour
(10 inch) pastry shell
2 grossTomatoes; cut into wedges
Extra-large eggs
3/4 TasseHalf-and-half
1 Teelöffelbasil
die Zubereitung:

Melt butter in a skillet. Add chopped onions and saute until golden and sweet (about 30 minutes). Toss the grated cheese with the flour. Spread half of the cheese over the bottom of the pastry shell. Spread the onions over the cheese. Arrange tomato wedges in a ring around the outside edge of the pastry shell. Sprinkle remaining cheese over top. Beat the eggs with the basil and the Half and Half. Pour over the pie. Bake at 350 ° for 35 to 40 minutes. Let the pie rest a few minutes before serving. Yield: 6 to 8 servings.

A Very Special Tea Room

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: