Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Spinach Crustless Quiche
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1/3 TasseHalf-and-half
1 1/2 TasseShredded Swiss cheese (6-oz)
1 Packung(10-oz) frozen chopped spinach cooked and drained
4 ScheibeBacon; crisp-cooked and crumbled
1 Teelöffellemon juice
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Beat eggs with half-and-half until light and fluffy.

2. Blend in cheese, spinach, bacon, lemon juice and salt. Pour into lightly greased 9-inch quiche dish. Conventional Oven:

3. Heat oven to 350 degrees. Cook 40-45 minutes or until knife inserted near center comes out clean.

4. Cut into 10 wedges and serve. Microwave:

3. Cook at Medium power 13-15 minutes, or until knife inserted near center comes out clean. Let stand 10 minutes.

4. Cut into 10 wedges and serve.

Reader's Digest

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: