Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Spinach Pie - Kiesch
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pie shell; 9", deep dish
2 Scheibeswiss cheese
1/2 TasseCooked spinach; chopped
1/2 Tassemushrooms sliced
1 DoseTender chunk ham *; chicken or turkey, flake with fork
egg beaten
1 TasseHalf-and-half
2 Teelöffelflour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Place Swiss cheese on bottom of pie crust. Sprinkle with spinach, mushrooms and tender chunk meat. Mix next foru ingredients, pour into pie shell. Sprinkle with cheddar cheese. Bake at 350 degrees for 40 or 45 minutes.

Serve with salad, lettuce, onion rings - 1 large onion. Walnuts or pecans toasted - handful. Very good. 2 cans drained manderine oranges, mix with cream Italina dressing.

up. Make it 8 ounces or 1 cup of meat.


Anmerkungen zum Rezept: